Visszajelzések

Kliensek tapasztalatai

"Lelkiismeretes, figyelmes, mindenre emlékező, ötletgazdag, sosem ítélkező, segítőkész és segíteni tudó pszichológus."

Szilvia

"Kedves, megnyerő személyiség és felkészült, alapos szakember is egyben."

Ildikó

"Magánéleti, párkapcsolati és munkahelyi problémákkal kerestem fel Fruzsinát. A közös munka nagyon sokat segített leküzdeni az állandó szorongást, a megfelelési kényszert, és a túlmunkák miatti kiégést. Ma már teljesen más szemszögből látom az akkori és a jelenlegi élethelyzetemet. Fruzsina segítségével egy nagyon intenzív érzelmi “hullámvasútról” sikerült leszállni."

Dániel

"Kisfiam lelki problémáinak feldolgozáshoz kértem szakértői segítségét. Az iskola első osztályába lépve az autoriter szellemiségű új légkör olyan éles váltás volt számára, hogy testi és lelki problémák gyötörték, tikkelni kezdett és éjszaka gyakran légzéskimaradással ébredt. A kialvatlanság pedig az iskolai teljesítményét tovább rontotta. Fruzsi pillanatok alatt képes volt oldani szorongását, így a kapcsolatfelvétel zökkenőmentesen indult. Relaxációs légzésgyakorlatokkal és önbizalomerősítő tréningekkel sikerült már néhány alkalom után jelentős javulást elérni az állapotában. Végül olyan pozitív visszaigazolással töltötte fel, hogy az iskolában kiölt kreativitása és újra előjött és újra szívesen rajzol. A biztatás, dicséret megerősítette, szerencsére nyomtalanul eltűnt minden testi tünet és lelkileg is újra egészséges, boldog kisgyerek lehet hála Fruzsinak. Köszönjük!"

Katalin

"Egy nehéz élethelyzetben fordultam hozzá segítségért. Egyetemista-ként sok problémával küzdök ( családi problémák, kimerültség, sok stressz, párkapcsolat, sok tanulás stb.) és úgy éreztem, hogy a család és a barátok már nem tudnak segíteni. A lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy hozzá fordultam. Nagyon sokat segített nekem , hogy hogyan lássam az adott helyzetet mások szemszögéből és próbáljam őket megérteni. Sokat segített nekem abban, hogy hogyan álljak pozitívan hozzá egy negatív szituációhoz. Mindig olyan tanácsokat kapok tőle. ami hozzá járul a testi, lelki egészségemhez valamint a személyiségem fejlődéséhez. Nagyon sokszor tartotta bennem a lelket, amikor úgy éreztem egyszerűbb lenne feladni, de rávilágított arra, hogy van szép és jó abban amit csinálok az életben és, hogy ne adjam fel! Szeretném ez úton is megköszönni minden támogatást és segítséget, amit kaptam!! Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki úgy érzi, hogy problémái vannak az életben és úgy érzi, hogy egy profi szakember segítségre van szüksége!!"

Boldizsár

"Fruzsina kedves és közvetlen, szakmailag felkészült, a gyerekeket jutalmazással és pozitív megerősítésével remekül motiválni tudó pszichológus. Nagyon szimpatikus az agilitása, ahogy a fokozott igényt felismerve megszervezte idén nyáron az ADHD-s gyerekek részére azt a viselkedésterápiás tábort, ahol a kilenc éves fiam is részt vett, és nagyon jól érezte magát. Külön köszönet a szülőkkel való állandó, minőségi kapcsolattartásért"

Zita

"Az életemben bekövetkező sok változás és ezekben a helyzetekben való megfelelési kényszerem olyan stresszes helyezeteket okozott, amiket egyedül nem tudtam megoldani. Fruzsina nagyon sokat segített, hogy ez oldódjon, rávilágított arra, hogy más szemszögből is lehet nézni a dolgokat. Módszereivel és meglátásaival sokat tudtam lazítani a megfelelési kényszeremen és a maximalizmusomon. Nagyon kedves, megértő és segítőkész, nem ítélkezik. Csak ajánlani tudom."

Tünde