IMG_20200608_183718.jpg

Bemutatkozás

Pszichológusként hivatásom, hogy a hozzám fordulókat támogassam egy kiegyensúlyozottabb, teljesebb életmód megvalósításában. Hiszem, hogy a mentális egészséget nagy mértékben képes fejleszteni, ha saját reakcióinkat, gondolatainkat érteni és kezelni tudjuk. Emellett fontos, hogy megértsük, érzelmeink és döntéseink mögött milyen folyamatok állnak. Amikor erre képesek vagyunk, el tudjuk fogadni önmagunkat és elköteleződhetünk döntéseink mellett.
Szemléletem emberközpontú, így hiszem, hogy a személyes fejlődés elérése érdekében közös munkára van szükség. Úgy gondolom, mindenkinek eljöhet az életében az az időszak, amikor szüksége van arra, hogy magára fordítsa figyelmét, fejlessze önismeretét. Új nézőpontok figyelembevételével lehetősége lehet arra, hogy önmagára másképp tekintsen, új viselkedésmintákat alakítson ki.
Kiemelten fontos ebben a folyamatban, hogy a kiválasztott segítő szakemberrel hatékonyan tudjon együttműködni. Amennyiben úgy gondolja, támogatásra van szüksége, lehetőségünk van egy rövid, 15 perces díjmentes online konzultációra, hogy eldönthesse, szeretne-e elköteleződni közös munkánk mellett.